APEFAC


Qui som?L’Associació de Professionals d’Espais Familiars a Catalunya (APEFAC) som una associació sense ànim de lucre que després d’un procés de treball col·lectiu en la definició, metodologia i avaluació d’aquests serveis va sorgir d’una proposta nascuda des del mateix grup de professionals, fent-se ressò de la necessitat sentida i expressada de trobar-se per a posar en comú les experiències, tècniques i metodològiques que fèiem servir i compartint les dificultats que ens trobàvem.

El mes de març de 2005 es va fer la primera reunió d’aquest col·lectiu i el setembre de 2010 es va celebrar l’assemblea constituent de l’APEFAC.    
  

Què volem?


  • Crear una xarxa de persones professionals per donar-nos suport mutu a l’hora de portar en davant el rol d’acollidors i acompanyants de les famílies amb petita infància.
  • Treballar pel reconeixement de la professió.
  •  Acollir i donar suport als professionals que comencen la seva tasca en aquests serveis.


Què fem?


Organitzem trobades professionals, participem en formacions que qualifiquen la tasca que portem a terme en els Espais Familiars i elaborem documents sorgits de la reflexió conjunta.


Com fer-se soci?


S’hi pot inscriure qualsevol professional que treballi en els Espais Familiars i que vulgui participar de forma activa en les activitats associatives per a la seva millora professional.

Si estàs interessat en associar-te i vols més informació posa't en contacte amb nosaltres!


On ens podeu trobar?


La nostra seu social està ubicada al CEESC,  
c/ Aragó 141-143, 4t. Barcelona 08015.
El correu electrònic és: apefac@gmail.com